pirmdiena, 2011. gada 28. marts

Raksts par dzīvi

Noguris no visiem šiem stresa traucējummeklēšanu problēmas tikai tīru no nevēlamu neatbilstības audio ierīce? Nemetiet to, ka audio ierīce tikai vēl. Varbūt problēma ir ar audio draiveri. Jā, audio draiveris ir programmatūra, kas būtu papildu audio ierīces, lai tas būs darbs pareizi. Skat vadītājs ir programmatūra, kas ļauj datoru, lai sazinātos ar tās aparatūras, piemēram, printeri, skaņas kartes, video kartes, skeneri un visi citi ārējie datoru iekārtas.

Vadītājs ir tas, kas padara aparatūra darbu, bez jaunākā vadītājs aparatūra nedarbojas, lai tās pilnībā potenciālu. Getting tiesības audio draiveri audio ierīce ir praktiski svarīgi, lai ierīce darbotos pareizi. Piemēram, runātājs var nedarboties pareizi, vai arī tā var būt izvirzīti kvalitātes skaņu, lai tā būtu padarīt, ja audio disku un audio / skaņas karte nav savstarpēji saderīgi.

Ja viens nopērk datoru, lai transportlīdzekļu vadītāji parasti uzstāda jau. Vadītāji var arī uzstādīt, lejupielādējot to no interneta. Tomēr šī metode ir daudz riskantāka un sarežģīta. Tas var būt riskanta, jo daži faili var kaitēt viena datora. Tas ir grūti, jo internets ir tik plašs tā piedāvā pārāk daudz audio draiveri, kas pastāv, var nebūt saderīgas ar vienu audio ierīci. Arī daudzas tīmekļa vietnes joprojām ir vecs vai novecojušu versiju vadītājs, tāpēc ir ļoti grūti izvēlēties labāko vadītāju.

Par lielāko daļu, cilvēkiem, kuri nav informēti par datoru produktu un ins un outs no tirdzniecības visticamāk izmantot vai nu, izmantojot iepriekš uzstādīto vadītājiem datorā vai salīmējot līdz to novecojusi vadītāju. Bet šeit ir triks, ka lielākā daļa Tehniķi dara - viņi atrast labāko autovadītāju internetā un tos lejupielādēt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru