pirmdiena, 2011. gada 28. marts

Draiveris

Draiveris ir programmatūra, kas ļauj datoram sazināties ar aparatūru, piemēram, video kartes vai tīmekļa kameru. Bez vadītāja, datora aparatūras nedarbosies pareizi. Piemēram, audio draiveris ir programmatūra, kas ļauj datora skaņas karti, lai pienācīgi darbotos.

Atrast pareizo draiveri dators var mazliet viltīgs, jo daži vadītāji var būt nederīga savu aparatūru. Drivers arī nonāk dažādu nosaukumu un atšķiras viena no otras. Tieši tāpēc izvēloties labāko vadītājs var būt grūti. Vienīgais Labākais veids, kā atrast pareizo un jaunākus draiveris viena datora, ir izmantot drošu vadītāja programmatūru datu bāzē. vadītāja programmatūras datubāzes būtu viens, lai meklētu vadītājam, kas atbilst vienam aparatūras.

No otras puses, atrast labāko vadītājs nav pietiekami, atjaunināt šos ir arī daļa no darbu. Atjaunināšana viena datora draiveri ir svarīgi nodrošināt, ka viena datora darbojas pareizi. Pat ražotāji atjaunināt draiveri mēneša, lai pārliecinātos, ka dators strādā tās pilnībā potenciālu. Kas attiecas uz skaņas kvalitāti datora, audio vadītāja atjauninājumus var darīt lielisku darbu, novēršot jebkuru audio problēmu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru