pirmdiena, 2011. gada 28. marts

Dators

Iegādājoties jaunu datoru, var būt grūti vai viegli, kā jūs vēlaties, lai to. Katru Elektronika interneta veikals piedāvā pamata konstrukcijas, kuras, iespējams, atbilst jūsu vajadzībām, īpaši, ja budžets ir augsta. Bet ko jūs izvēlaties to vienmēr palīdz, lai būtu pamatzināšanas un datoru kopumā izpratni. Šis raksts ir mūžīgas un paskaidrots, kas ir svarīgi, ja jūs pērkat savu nākamo datoru.


Pirms sākat izvēlēties un izmeklēšanas praktiski bezgalīgas iespējas, vispirms jānosaka, kādas ir jūsu vajadzības. Tā patiešām padara daudz atšķirību, un ir numurs 1 decider uz daļu un sistēmu jūs izvēlaties. Daži tipiski sistēmas: spēļu datorus, video rediģēšanu, datoriem, Media PC un visu rotaļa. Lai palīdzētu jums ar to es tagad runāt par katru daļu no datoru un pateiks, vai Jums varētu būt nepieciešams mazliet palielināt konkrētajā jomā.

CPU

Tas ir procesors datoru. CPU rūpējas par iekraušanu, palīdz vairums dizaina paketes, un ir svarīgi, lai ātri failu konvertēšanas vai rediģēšanas iespējas. Pašlaik labākās pieejamās ir Intel i7, bet uz saspringto budžetu AMD alternatīvām varētu sākt spēlēt. Koncentrējieties uz pirkšanas labu processer - minimālais četrkodolu 2GHz + GHz - ja vēlaties, datoru, kas padara grafikas vai rediģētu video. Gamers jāiegulda arī nedaudz extra šajā jomā.

Atmiņa

Par RAM (atmiņa) kvalitāti nosaka četri faktori: veidu, apmēru, ātrumu un laiku. Kā rakstīt noteikums ir vienmēr iegādāties atmiņu tipa DDR3, 4GB vai vairāk, ar ātrumu vismaz 1066MHz un laiku, kas ir ātrāk nekā 9-9-9. Atcerieties: vairāk atmiņas ir labāk, ātrāk atmiņa ir labāka un hronometrāžas jābūt pēc iespējas zemākām. Video rediģēšanas sistēmas, mēģiniet iegūt 8 gigs RAM, kas atbilst vai pārsniedz iepriekš minētos kritērijus. Spēles PC un visas kārtas PC strādās soda ar 4 vai 6GB RAM, attiecīgi.

Pagaidām pietiks, bet tas protams nav viss, jo 119 zina vēl dažas lietas, kas jāzina pirms iegādes!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru